Gledališče

Osebno trenerstvo Fitness Institute

Poiščite fitnes inštitute za osebno usposabljanje v Združenih državah in Kanadi. Ko se odločite za vpis v inštitut za fitnes za osebno vadbo, boste odkrili, da kurikulum ni le vadba. Pravzaprav boste, potem ko ste začeli trenirati na fitnes inštitutu za osebno usposabljanje, ugotovili, da je velik del tečaja podoben tradicionalnemu akademskemu programu.

Medtem ko se izobraževalni programi od inštituta do inštituta za fitnes razlikujejo, tečaji pogosto trajajo več kot 20 tednov.

V celovitem izobraževalnem programu študentje spoznajo osnove anatomije in fiziologije, patologije, razvoja človeka; vitamini, minerali in druga bistvena hranila; uravnoteženje energije, testiranje mišic (kineziologija), analiza mišic; osebno, naprezanje gibljivosti in moči; programiranje vadbe ter prva pomoč in oživljanje.

Na splošno je vsak tečaj študija na fitnes inštitutu za osebno vadbo razdeljen na segmente, tako da študentje s svojim treningom kar najbolje pridobijo. Poleg tega kandidati, ko uspešno opravijo vsa zahtevana akademska in praktična usposabljanja, prejmejo diplomo ali potrdilo o opravljenem študiju. V nekaterih primerih program inštituta za fitnes za osebno usposabljanje kvalificira diplomante za opravljanje izpita NSCA-CPT (Certified Personal Trainer), ki osebnim trenerjem omogoča pridobitev nacionalnega certifikata za področje njihove prakse. Za to spričevalo pa je potrebno specializirano usposabljanje; vključno s predhodnim certifikatom za CPR (kardiopulmonalno oživljanje) in AED (avtomatski eksterni defibrilator).

Posamezniki, ki so uspešno pridobili certifikat prek inštituta za fitnes za osebno usposabljanje, lahko uživajo karierne možnosti kot rekreativni delavci, fitnes in osebni trenerji ter osebni trenerji. Ne glede na to, ali delate kot inštruktor vadbe v fitnes klubu ali delate na velikih športnih dogodkih, so poklicna okolja široka in raznolika; s potencialnim dohodkom, ki presega 50.000 $ letno.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *