Za privatnost potrebujete notranja vrata

Razmišljati o prenovi stanovanja? Ste si preračunali vse stroške, ki pri prenovi nastanejo? Predlagamo, da dodate še nekaj malega zraven, saj veste, za vsak slučaj. Pri prenovi stanovanja ne smete pozabiti na ključni del vsakega prostora. Vrata notranja odpirajo in zapirajo prostor. Zelo pomembno je, da se prostor ne zmanjša ob odpiranju vrat. Pri menjavi skrbno izberite tista vrata, ki vam bodo najbolje odgovarjala, zlasti bodite pozorni na barvo, kljuke in možnost zaklepanja.

Kako pomembna je velikost bivalnega prostora, je vsem verjetno znano. Za boljše počutje si želimo bivati v čim večjem stanovanju. Pa vendar si želimo ob enem tudi privatnost.  Vrata, ki omogočajo to visoko cenjeno privatnost, zlasti v kopalnici in spalnici, pa nam velikokrat lahko prostor zmanjšajo. Če živimo v manjšem stanovanju, si tega zagotovo ne želimo. Zato naj bodo notranja vrata smiselno in pametno oblikovana in postavljena. Ves več je drsnih sistemov, ki se lepo odpirajo in pri tem ne porabijo veliko prostora.

Ko so takšna vrat odprta, se vam zmanjša prostor od stene za le nekaj centimetrov. Kar pa sploh ni veliko, če gledamo na to, da je lahko lok pri navadnih notranjih vratih širok tudi do polovice metra. S tem, ko imate drsna vrata, boste bistveno privarčevali pri prostoru in postavitvi pohištva. Hkrati pa boste ob morebitnem nakupu pohištva, le tega lažje znosili v prostor in iz prostora.

Kje lahko kupite takšna vrata? Lahko bi rekli, da skoraj vsaka trgovina, ki ponuja različne kose pohištva, ponuja tudi drsna notranja vrata. Kako pa je s cenami? No, na splošno so vrata, notranja ali zunanja, bistveno cenejša, kot so bila pred leti. Cene se najbolj razlikujejo pri sistemih zaklepanja. Ker smo v tehnološki dobi, imamo radi modernejše načine odklepanja in zaklepanja. Predvsem so priljubljeni načini uporabe na prstni odtis, kar pa seveda ima svojo ceno.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *