Tonerji za tiskalnike

Kateri tonerji so primerni za vaš tiskalnik, je odvisno od tega, za kakšen tiskalnik gre. Od tega je odvisno tudi to, koliko časa vam bo en toner služil, saj različni tiskalniki porabijo različno količino barve. Ob nakupu tonerja imate navadno naveden tudi podatek, za koliko natisnjenih strani približno naj bi toner služil, kar vam omogoča, da si lahko približno predstavljate, koliko časa boste lahko tiskali z njim in kdaj ga bo spet treba kupiti.

Če zelo veliko tiskate, potem verjetno veste, da se tonerjev ne splača kupovati v papirnicah in za to specializiranih trgovinah, saj so tam najdražji in bi morali tako zanje odšteti precej veliko denarja. Veliko bolje se je ponje odpraviti kar na svetovni splet oziroma v spletne trgovine, kjer vas čaka velika in raznolika ponudba vseh vrst tonerjev za različne modele tiskalnikov, predvsem pa po zelo nizkih cenah, s katerimi boste vsekakor zadovoljni. Na voljo so tudi tako imenovani kompatibilni tonerji, ki imajo še veliko nižjo ceno od samih originalnih, ki jih sicer v uporabo priporočajo proizvajalci tiskalnikov in .

Nakup preko spleta je tudi veliko bolj preprost, saj vam omogoča, da nakup opravite praktično takoj, ko vam zmanjka barve v tiskalniku oziroma ko vas začne tiskalnik opozarjati, da bo kmalu zmanjkalo barve. Da kasneje na to ne boste pozabili, je najbolje kar takoj obiskati spletno trgovino s tonerji in pogledati ponudbo ter naročiti tisto, kar potrebujete.

Ob tem se vam splača pogledati tudi, če je za vaš model in vrsto tiskalnika morda na voljo tudi večje doziranje oziroma paket dveh ali več tonerjev, saj je potem cena za en sam toner nižja, hkrati pa pri nakupu nad določenim zneskom morda sploh ne boste plačali poštnine, kar pomeni, da boste še dodatno privarčevali. Super, kajne? Še en dokaz več, da se resnično splača kupovati na spletu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *