Prenosna posteljica Cam Daily Plus

Če v povprečju preživimo tretjino svojega življenja v postelji je ta odstotek pri otrocih, še posebej novorojenčkih, še bistveno večji. Zato je kvalitetna otroška posteljica med najbolj pomembnimi deli otroške opreme.

Ker pa otrok v otroški posteljici preživi le nekaj prvih let se vse več staršev odloča in mu nameni za spanje kar prenosno posteljico. Tipske dimenzije takih posteljic so enake kot pri lesenih posteljicah in zato lahko v prenosno posteljico namestite klasično vzmetnico 60*120cm in tako dobite udoben in varen prostor za spanje otroka.

Kvalitetna prenosna posteljica pa ponuja še kaj več kot samo prostor za spanje. In posteljica blagovne znamke Cam Daily Plus to zagotovo je.  Pa jo poglejmo malo pobliže.

Zgornji nivo

V prvih nekaj mesecih ima otrok cikel hranjenje – spanje zelo pogost in dvigovanje in polaganja otroka v posteljico načne vsak križ mamice, ki je že tako boga po porodu. Zato so pri Camu dodali priročen sistem, ki ga preprosto namestimo na ogrodje posteljice in pripravimo ležišče malce pod vrhom posteljice. Tako je otrok dostopen na mnogo bolj prijazni višini, kot če bi bil na dnu posteljice. Za ta enostaven dodatek bo vsaka mama hvaležna.

Priročna previjalna miza

Cam Daily plus ima tudi nadvse priročno previjalno mizo. Namesti se jo prečno na posteljico in je tako na idealni višini za preoblačenje ritke. V začetku, ko jo otrok največ potrebuje in spi na zgornjem nivoju, jo namestite kar na pozicijo strehice. S tem preprostim trikom vam je takoj na voljo in prav ničesar ne moti ne otroka ne funkcionalnosti. Zaradi oblike previjalne blazine je v njej otrok popolnoma varen in ne more pasti iz nje. Za potrebščine, ki pa jih potrebujete pri negi, imate na stranski stranici priročna odlagalna mesta.

Pametne rešitve

Ker pa otrok zelo hitro raste in prvih nekaj mesecev bo zelo hitro minilo je Cam poskrbel, da se posteljica prilagaja otroku in vam. Po nekaj mesecih boste morda želeli otroka počasi prestavljati v svojo sobo in boste posteljico prestavili tja. Ker je na kolesih boste to lahko počeli brez težav in tako hitreje pripravili otroka do tega, da bo spal v svoji sobi.

Da se otrok pomiri in mogoče tudi zaspi nazaj brez, da bi vam bilo potrebno posredovati bo poskrbel igralni lok z visečimi igračkami. Marsikdaj vam bo to pomagalo.

Ko se začne otrok plaziti mu lahko odprete stranico in dovolite, da se sam plazi v in iz posteljice. Tako mu bo postala poleg posteljice še igralnica. In kje bo rajši zaspal kot tam, kjer mu je všeč?

Posteljica pa je seveda zasnovana tako, da poleg udobja zagotavlja varnost pri uporabi. Zaobljeni robovi varujejo otroka pred udarci. Mreže so tkane izredno gosto in se vanje otrok ne more ujeti. Vsi mehanizmi za upravljanje s posteljico so zasnovani in pozicionirani tako, da otrok ne more upravljati z njimi. Posteljica je tudi testirana na prevrnitev v vse smeri.

Italijanski dizajn

Poleg vseh odličnih lastnosti pa posteljica Cam Daily Plus še dobro izgleda. Je zaobljene, moderne oblike in brez težav jo postavite kamorkoli. Ne boste se je sramovali pred obiskovalci.

In ne nazadnje govorimo o prenosni posteljici. Par potez in jo spravite v priloženo torbo in gre z vami na dopust, izlet ali jo postavite kar zunaj ob lepih toplih dnevih. Ideje so vaše.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *