Gelish lak je zares odličen

Ste že preizkusile gelish lak za nohte? Gre za enega najbolj učinkovitih lakov, ki omogoča permanentno oziroma trajno manikiro, torej takšno, ki zdrži zelo dolgo časa. Za takšno manikiro lahko obiščete kozmetični salon ali pa vam jo uredi manikerka, s pravimi pripomočki in nekaj spretnosti pa si na tak način nohte lahko uredite tudi sami doma. Na internetu lahko najdete različne tutoriale oziroma navodila, kako si lahko naredite permanentno manikiro, opisani pa so tudi vsi pripomočki in oprema, ki jih boste potrebujete za to, da bodo vaši nohti videti odlično.

Manikira z veliko prednostmi

Permanentna manikira ima veliko prednosti. Ne le, da je veliko bolj trajna (zdrži tudi nekaj tednov), ampak hkrati tudi ščiti noht. Poleg tega lahko na tak način tudi prikrijete različne nepravilnosti na nohtih oziroma jih naredite veliko lepše. Če imate krhke nohte, je to prava izbira za vas, saj bo gelish lak dobro utrdil vaše nohte in poskrbel za to, da bodo manj lomljivi. Vsekakor pa je v tem primeru priporočljivo že prej poskrbeti za nohte in uporabiti različna negovalna sredstva in olja zanje, ki jih okrepijo in naredijo bolj zdrave.

Če ste rade urejene, potem je takšna manikira prava za vas. Čeprav se sam postopek manikire sliši zapleteno, pa v resnici ni tako in se ga lahko lotite tudi doma. Pomembno je le, da izberete kakovostne pripomočke, saj bo zaradi tega tak tudi rezultat, ter da nohte na koncu dobro utrdite pod izbrano UV lučko, ki poskrbi za učinkovito sušenje in za obstojnost laka.

Izdelava gelish nohtov

UV lučka za sušenje

Gelish lak za nohte se suši in utrjuje z UV lučko (https://mollonpro.si/kategorija-izdelka/lucka-za-nohte-uv-led/), ki je nujen pripomoček za takšno manikiro. S pomočjo UV tehnologije lahko svojo manikiro res dobro utrdite, da bo obstojna in permanentna. To pomeni, da na njej ne bo nobenih prask, razpok ali česa drugega, odstranili pa si jo boste šele, ko se jo boste naveličali. Odstranjevanje je enostavno, vendar boste potrebovali primerno sredstvo za to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *