Erotična masaža

Kolikokrat si privoščite masažo? Pa ne kakršnokoli. Recimo, slišali ste že za tajsko, tradicionalno, čokoladno, s kamni, brez, itd. Kaj pa erotična masaža? Vas je zanimalo kdaj, kako ta zgleda? Če je vaš odgovor pritrdilen, potem ni druge, kot, da si jo tudi privoščite.

Napetost, stres, moreč vsakdanjik. Ni prijetno, kajne? Vsakodnevno smo z nečim obremenjeni in se nam zdi, da kar ni konca skrbem, stresu in drugim izkušnjam, ki tako ali drugače kvarijo in načenjajo kakovost naših življenj. Ni prijetno, seveda ne, zato si včasih privoščimo beg od relanosti in pobegnemo v prijetno sobico, mamljivih dišav, prijetne roke in dotik, odlično vzdušje, naravnost enkratna osvetlitev. Ja, govorimo prav o tisti uri ali več prijetne spoščujoče masaže.

Zanimivo je, da je masaža že od nekdaj način, da se ljudje sprostimo in odmislimo vse kar nas teži. In zanimivo je tudi to, da kakor začutimo napetost, da se enostavno značnemo kar sami tudi masirati, podzavestno ali zavestno. Vemo, da si bomo tako ublažili bolečino. Pa vendar je to neprimerljivo z drugimi rokami, ker se nikoli ne moremo zmasirati kot nas lahko nekdo drug, ki je strokovnjak in je izkušen tem področju.

Maserke in maserji so zagotovo ljudje, ki potrebujejo za to delo ogromno znanja, saj je človeško telo zelo zapleteno in obstaja ogromno točk, katere je treba poznati, zato da bo masaža prijetna in hkrati učinkovita.  Vsekakor tega ne more početi vsak, ki ima nekaj prostega časa ali pa morebiti le željo po tovrstnem delu.

Ko smo na masaži se nam zdi, da ima maser ali maserka angelske, mehke, tako prijetne roke. Kar odplavamo v drug svet, ko se ji prepustimo. In sedaj si predstavljajmo, kako prijetna je sploh erotična masaža. Brez predsodkov in bojazni se prepustimo užitku, sprostitvi in prav posebnemu načinu lajšanja bolečin. Dandanes gre za zelo pogost in zelo rabljen način za sprostitev, prav zaradi vseh prednosti, katere tovrstna masaža zagotavlja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *